Idag bjöd praktiken på riktig fika! Normalt sett blir det mest en chokladbit till kaffet, men inte idag.
Det här var i särklass den godaste semla jag någonsin ätit! Mandelmassan var hemmagjord och det är inte vanligt! Normalt sett kommer mandelmassan i stora förpackningar till bageriet och vad som är i (förutom mandel, socker och äggvita) vill jag inte ens tänka på. Brrrr....
Omnomnomnom! Trivs så himla bra på den här praktikplatsen, men nästa vecka är jag tillbaka i bageribranchen. Det har varit fruktansvärt roligt att köra en omväg i chokladtillverkningens värld.
Nästa vecka börjar en åtta veckor lång praktikperiod på ett bageri som har nischat in sig på KRAV och ekologiskt och det ska bli jättespännande.
Nähä, åter till verkligheten och lite mer choklad innan vi får gå hem för dagen.
Ja fy tusan vad semla är gött--
SvaraRadera