I förrgår på praktiken så fick jag äran att uppfinna en påskbakelse som vi kunde sälja.
Naturligtvis så förväntar sig nu läsarna av denna blogg att jag visar upp bilder på en flashig kreation som skulle göra deltagarna i Dessertmästarna gröna av avund. MEN så är icke fallet - alla som känner mig vet hur oseriös jag är och att jag gillar att skratta och att få andra att skratta, så jag gjorde påskkycklingar och det visade sig vara en riktig lyckträff! Både onsdag och torsdag sålde vi slut på alla kycklingar! Tummen upp!
Marsipan är roligt (så länge man slipper göra prinsesstårtor på löpande band) och man kan göra mycket roligt med det, så jag utgick från helt vanliga grodbakelser, men skippade att skära upp mun utan gjorde näbb med gelé istället. Jag tycker själv dom blev fula som fan (men jag är ju missnöjd med allt jag gör), men väldigt roliga och kunderna verkade ju uppskatta det påskiga inslaget i utbudet, så med det betyget får jag väl vara nöjd.
Nu ska jag ta en dusch, äta frukost och sen ska jag spana in fina hingstar på Eklunda stuteri (som firar påsk med att ha hingstvisning, mycket roligare än att äta ägg och flyga kvast tycker jag) med Evelina och klappa en stackars intet ont anande fölis.
(Fick förresten en påsklilja som present av praktiken (eller snarare ägaren till konditoriet), mycket uppskattat måste jag säga! Bara två veckor kvar sen åter till skolan för tre veckors hårt slit och massa slutprov...)
Där var väl inget fel på dom, ser smarriga ut..
SvaraRadera